martes, 27 de marzo de 2007

Gamilliga 7 (Octubre)

Fí de festa



Dinar oficial amb família i lliurament dels premis o no, destacant la cullera de fusta ......

Gamilliga 5 i 6 (setembre)



Gamilliga 3 i 4 (juliol)



Gamilliga 2 (juny)

Gamilliga 1 (maig)

Arrancada Gamilliga





.... a veure qui té pebrots de superar aquest repte desprès de l'ironcat (Gamisans, Ferran, Kel o Vilardaga)

Calendari Gamilliga 2007

Bé, com aqui ningú inclou el calendari, ja ho faig jo...

Amb caràcter definitiu fins nou avis o modificació penjo el calendari del circuit més prestigiós del triatló català després del ranking i el circuit Fedecat. Poseu-vos el neopré i calceu-vos les cales, que això comença a bullir...

GAMILLIGA INTERNATIONAL07. GRAN PREMI GAMITOURS

Format: 7 curses, de les que puntuaràn els 5 millors resultats
Puntuació: A detallar próximament amb barems similars a l'edició 06
Calendari:
1- 12/5 Triatló sprint de Sant Feiu de Guixols (S)
2- 10/6 Triatló de Salou (O)
3- 7/7 Triatló de muntanya de la Seu d'Urgell (M)
4- 21/7 Triatló sprint de Barcelona (S)5- 1/9 Triatló de Catalunya (Banyoles, O)
6- 30/9 Triatló B de Banyoles (B)
7- 7/10 Triatló Ciutat de Barcelona (O)

Com veureu, hi ha repartiment en el calendari: 1 prova maig, juny i octubre i 2 juliol i setembreTambé hi ha repartiment de distàncies, 2 sprints, 1 de muntanya, 3 olímpics i un B

lunes, 26 de marzo de 2007

Duatló Banyoles


Diumenge, el segon de la Gamilliga 2006, va estar escalfant motors a Banyoles, en el duatló, al més pur estil Paula Radcliffe... Ja ens podem anar posant les piles la resta, que el Mr.Bou apreta fort, i aixo que nomes fa que queixar.se que si no corra, ... quan estigui be corrent ni el veurem. Sort que hi ha prevista una escapada a terra de valsos i aixo mermara les seves possibilitats.
Posted by Picasa
Si algun visitant de la blogosfera es deixa caure per aquest blog és d'imaginar que es preguntarà què és la Gamilliga. La Gamilliga és una competició lliguera privada de triatló entre amics. Bé, amics entre setmana, perquè durant la Gamilliga no hi ha concessions. De moment ja portem una edició, que la va guanyar el fundador i mascle alfa del grup, el senyor Carles Gamisans. Alguns dels competidors no van arribar ni a debutar, tot i que algun va fer interessants performances per la carretera de la Roca, això sí, sense bicicleta. Altres van dedicar-se a partir-se l'aquiles un parell de cops per evitar ser lijats en qualsevol de les proves de la competició. Les grans esperances blanques es van dedicar als dus d'alta muntanya i no van entrar al mar ni per equivocació.
Aquest any, però, tothom ha manifestat interès per participar. Tenim noves incorporacions i moltes ganes de venjança. Alguns, equivocats, centren la seva temporada en algun Ironman centreuropeu, ignorant que l'essència certa de la competició és la GamiLliga.
Primera parada: Sant Feliu de Guíxols.

Passat i Futur de la Gamilliga (i un orco)



Hola, jo també penjaré una foto, la del guanyador de la Gamilliga 2006 i la del futur guanyador de la lliga 2007 i el seu entrenador.

viernes, 23 de marzo de 2007

Vilanova 06


D'esquerra a dreta, l'Orco Pep Mesas, Carles Bou (guanyador de la Gamilliga a Vilanova) i Carles Gamisans, ídol entre ídols, guanyador de la primera edició de la Gamilliga i qui dona nom al campionat.
Posted by Picasa

Web de la Gamilliga