lunes, 26 de mayo de 2008

Ferran guanya la Challenge Ironyoyito

Després de la remuntada del Ferran EntrinanduMan al Duatló de Banyoles i encapçalar la Challenge, ni l'Enric ni la resta de perseguidors, van aprofitar l'oportunitat d'acostar-se a l'Entrinandu, i es va proclamar vencedor absolut de la Challenge Ironyoyito 2008. El pòdium va ser completat per l'Enric "Correcaminos", i el Dani "lotioplanxa".

Aquesta competició, es va crear per poder continuar amb els piques gamilligueros fora de la temporada de triatló, i encara que en aquesta edició la participació no ha set molt destacada, si que hi ha hagut representació de fins a 12 gamilligueros en alguna de les proves del calendari.

I ara, a començar la gran competició per excel·lència, la GAMILLIGA. Si no voleu quedar-vos amb la cullera de fusta, aneu-vos posant les piles!!!

Classificació final Challenge Ironyoyito 2008


2 comentarios:

Ironcraig dijo...

pk no coincideix aquesta classificació amb la de la columna de la dreta???
p`k no s'han actualitzat els temps del forat del Ferran i meus???
QUE ENS ESTÀ PASSANT????

Kevin "lotioplanxa" dijo...

Ara, ara, tu reclama!! a la columna de l'esquerra hi ha la classificació tallada (coses de l'articulista), i a la columna de la dreta la classificació provisional a falta d'una prova. L'únic canvi que caldria aplicar és que sprintcraig/Oscar tingui 196 punts

Quan vau fer al Forat del Vent? a veure si tinc motivació per millorar la meva marca